Solutii

Detinem oameni certificati pentru instalare, configurare, suport tehnic si service pentru toate echipamentele pe care le comercializam.

Putem furniza solutii conexe cu cele prezentate mai jos, compania fiind intr-o continua dezvoltare a domeniilor de activitate acoperite cat si a specialistilor din cadrul firmei.

 • Infrastructura completa IT

  PC-uri, laptop-uri, retelistica(pasiva si activa), servere, storage, backup, printing, sisteme de securitate in comunicatii de voce si date (network security audit, firewall and VPN, security integration, security policy development, network and server security, intrusion detection systems, penetration testing)

 • Videoconferinta

  Solutii complete de inalt nivel calitativ de videoconferinta si audioconferinta. Consultanta, instalare si mentenanta pentru solutiile complete de video si audio conferinta.

 • Instalare

  Servicii de instalare, configurare si mententanta pentru o gama larga de produse: firewall, servere, routere, switchuri, retele de comunicatii de voce si date.

 • Monitorizare

  Monitorizare 24/24 echipamente si servere cu posibiliati alerte si emergency plan. Solutii de backup, failover, loadbalancing, clustering si emergency plan 24/7.

 • Datacenter

  Solutii complete de datacenter (security rooms, rack, UPS, air conditioning, fire detection, acces control, raised floor, video surveillance).

 • Securitate

  Sisteme antifurt din sedii si magazine, supraveghere video, sisteme control acces. Solutii antivirus, antispam si protectie impotriva atacurilor informatice; solutii de access restrictionat la internet, management banda, filtrare web, filtrare aplicatii, bazate pe grupuri sau categorii de utilizatori

Comments are closed.